Αθλητισμός|26.12.2019 23:59

Δεν το χάνει η Λίβερπουλ! Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Λέστερ (vids)

Newsroom

Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη Λίβερπουλ από την επιστροφή στον θρόνο του αγγλικού πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια. Η ανίκητη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που επέστρεψε από το Κατάρ με τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, έκανε... χριστουγεννιάτικη παρέλαση και πέρασε νικηφόρα και από τη δύσκολη έδρα της Λέστερ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Premier League.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 4-0 των «Αλεπούδων» χάρη σε δύο γκολ του Φιρμίνο (31', 75'), την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλνερ (71'), κι ένα ακόμη του Αλεξάντερ-Αρνολντ (78'), ο οποίος είχε και δύο ασίστ φτάνοντας τις 17 στη διάρκεια του 2019 στο πρωτάθλημα και τις 21 συνολικά στην καριέρα του στην Premiership! Οι επίδοξοι πρωταθλητές, που είναι αήττητοι έπειτα από 18 παιχνίδια, βρέθηκαν στο +13 από τη Λέστερ, που έχει κι ένα ματς περισσότερο, και στο +14 από τη Μάντσεστερ Σίτι

Τα highlights στο Λέστερ - Λίβερπουλ

Προηγουμένως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σάρωσε τη Νιούκαστλ στο Ολντ Τράφορντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 4-1 μολονότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έπειτα από γκολ του Λόνγκσταφ στο 17'. Ακολούθησε ομοβροντία από γκολ για τη Γιουνάιτεντ που είχε ως σκόρερ σε διάστημα 27 λεπτών τον Μαρσιάλ (24', 51'), τον Γκρίνγουντ (36') και τον Ράσφορντ (41'). Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ πλησίασε στις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη, ακόμη και στο Champions League. Απέχει πλέον μόλις τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη Τσέλσι που έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης κατά τη διάρκεια της Boxing Day χάνοντας εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον.

Τα highlights στο Μάντσεστερ Γιουν. - Νιούκαστλ

Boxing DayΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλPremier LeagueΛέστερΝιούκαστλ