Μεταγραφική βόμβα με Χάλαντ ανακοίνωσε η Ντόρτμουντ!
NewsroomΚόντρα στα προγνωστικά που τον ήθελαν σε Γιουβέντους ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το wonderkid της Ζάλτσμπουργκ, Ερλινγκ Χάλαντ, υπέγραψε στην Ντόρτμουντ. Πρόκειται για το πιο hot όνομα στις ηλικίες κάτω των 20 ετών καθώς ο Νορβηγός φορ έπαιζε στα ρεπορτάζ για τα μεγαλύτερα club. Επικρατέστερες ήταν οι Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συνέχεια δεν ήταν όμως αυτή που οι περισσότεροι περίμεναν, αφού η Ντόρτμουντ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την απόκτησή του για τα επόμενα 4,5 χρόνια.
Αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες του deal, τα ρεπορτάζ θέλουν την Μπορούσια να έχει πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 18 εκατ. ευρώ αλλά και να κερδίζει τη μάχη της απόκτησής του προσφέροντας στον 19χρονο πολύ μεγάλο συμβόλαιο. «Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο, επέλεξε εμάς. Ολοι μπορούν να δουν το πλάνο που τρέχουμε με στόχο το μέλλον και ο Χάλαντ βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας μεγάλης καριέρας» είπε ο διευθυντής, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.
- Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
- «Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
- Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
- Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες