Αθλητισμός|07.01.2020 14:41

Προχωράει σε αλλαγές ο Ολυμπιακός: Οι επαφές για προπονητή και παίκτες

Newsroom

Σε μια σειρά επιβεβλημένων αλλαγών θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα ο Ολυμπιακός. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων έχει να διαχειριστεί αυτή την στιγμή δυο ζητήματα: Το πρώτο αφορά τα κρούσματα απειθαρχίας που πρόσφατα δημοσιοποιήθηκαν και φανέρωσαν την έλλειψη καλής επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια. Οι σχέσεις μεταξύ συγκεκριμένων καλαθοσφαιριστών δεν ήταν καλές , ενώ εκφράστηκε και η άποψη πως κάποιοι από τους αμερικανούς ενδιαφέρονται κυρίως για την ατομική τους στατιστική. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από την ομάδα οι Γουίλ Τσέρι και Γουίλι Ρίντ. Ήδη κινήθηκαν διαδικασίες με στόχο την επιστροφή του «δανεικού» Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον Ολυμπιακό από τον Ιωνικό Ν.  ενώ  ξεκίνησε αναζήτηση για την απόκτηση δυο παικτών.

Το άλλο θέμα που απασχολεί την διοίκηση του Ολυμπιακού αφορά τον προπονητή. Ο Κέστουτις Κεμζούρα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δώσει ρόλους και να βάλει αρχές στην ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο για κάποια παιχνίδια μετά την αποχώρηση του Μπλατ όμως το τελευταίο διάστημα η εικόνα του Ολυμπιακού δείχνει προβληματική. Υπάρχουν λάθη που επαναλαμβάνονται , επιλογές(στην διάρκεια του αγώνα) που δεν δικαιολογούνται και ανύπαρκτη βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αποφάσεις θα ληφθούν μετά το ματς της 10ης Ιανουαρίου κόντρα στην Βαλένθια. Την ίδια στιγμή πλην του Τόμιτς στο κάδρο των επιλογών υπάρχει ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που πρόσφατα έλυσε την συνεργασία του με την Μπάγερν, ενώ ψηλά στις επιλογές της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πάντα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η άποψη που υπάρχει μάλιστα είναι πως οι επιλογές νέων παικτών ,εφόσον προχωρήσουν τα διαζύγια με Ριντ και Τσέρι θα πρέπει να γίνουν από τον νέο προπονητή.

EuroleagueΟλυμπιακόςμπάσκετ