Αθλητισμός|12.01.2020 10:54

Ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα - Το πρόγραμμα της Super League

Newsroom

Η 18η αγωνιστική της Superleague κορυφώνεται με το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30, PAOK TV). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το «σπάσιμο» του σερί από τον Αρη στο κυνήγι της κορυφής του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Ενωση ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ανοίξει την «ψαλίδα» από την 4η θέση αλλά και να μειώσει από τους πρωτοπόρους.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει στη διάθεση του όλα τα δυνατά «χαρτιά» του, ενώ πέραν από τον τραυματία Γαλανόπουλο, αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Μίλος Ντέλετιτς. O Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει τους Κρέσπο και Μαουρίσιο που μπήκαν στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο Ελ Καντουρί παρότι γυμνάστηκε.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00 (Novasports 2HD ) η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τις ομάδες που κυνηγούν τα play-off, ενώ οι Κρητικοί θα αναζητήσουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει ξανά στην πρώτη 6άδα.

Στις 17:15 (ΕΡΤ Sports HD) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία. Χωρίς ο Πέδρο Μαρτίνς να υπολογίζει τους Ποντένσε, Σουντανί, Γκιγιέρμε, Μπρούνο και Φορτούνη θα προσπαθήσει σε μία δύσκολη έδρα να διαφυλάξει την πρωτιά του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στην 10η θέση με 22 πόντους.

Τέλος, παράλληλα με το ντέρμπι των Δικεφάλων (19:30, Novasports 1HD) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» με νίκη βλέπουν πρώτη εξάδα, ενώ ο Ιστορικός θέλει σε ένα δύσκολο ματς να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Ο Κώστας Αποστολάκης είναι η μοναδική απουσία για τον Γιώργο Δώνη.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Novasports 2HD 
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

17:15 ΕΡΤ Sports HD 
Λαμία – Ολυμπιακός

19:30 Novasports 1HD 
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

19:30 PAOK TV 
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 

ΟλυμπιακόςΑΕΚΠΑΟΚΠαναθηναϊκόςSuperLeague