Αθλητισμός|14.01.2020 15:02

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Μπαρτζώκα με Αλμπα και τιμή σε Σπανούλη

Newsroom

Την όγδοη νίκη του στην Euroleague καλείται να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αλμπα Βερολίνου (21.00, Novasports2 HD) που είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Ζενίτ και τη Ζαλγκίρις Κάουνας έχοντας μέχρι στιγμής μόλις πέντε νίκες.

Το παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» έχει αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος και υπέγραψε συμφωνία για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Ολυμπιακό. Επίσης, πριν από το παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στνο πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Euroleague

«Αν έχεις καλή εκτέλεση πλάνου στην επίθεση, μπορείς να μην αφήσεις μια γρήγορη ομάδα όπως η Άλμπα να τρέχει. Φυσικά, θέλουμε να παίξουμε και καλή άμυνα. Πρέπει να έχουμε καλές επιλογές, λίγα λάθη και να υπάρχει μια ισορροπία», δήλωσε για το παιχνίδι με την Άλμπα ο Γιώργος Μπαρτζώκας που αναμένεται να έχει στη διάθεση του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα τις τελευταίες προπονήσεις.

Το πρόγραμμα (19η αγων.)

Τρίτη 14/01

19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports1HD

19.00 Χίμκι – Βαλένθια, Novasports5HD

19.30 Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD

21.00 Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου, Novasports2HD

21.05 Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ - Μπαρτσελόνα, Novasports1HD

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

19.00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Μπασκόνια, Novasports4HD

20.00 Ερυθρός Αστέρας – Ζάλγκιρις Κάουνας, Novasports3HD

21.00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπάγερν Μονάχου, Novasports2HD

EuroleagueΓιώργος ΜπαρτζώκαςΑλμπα ΒερολίνουΟλυμπιακόςμπάσκετΒασίλης Σπανούλης