Αθλητισμός|14.01.2020 09:07

Κύπελλο Ελλάδας: Σφραγίζουν την πρόκριση Ατρόμητος και Άρης

Newsroom

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε (14/1) η αυλαία των επαναληπτικών της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε Περιστέρι και Θεσσαλονίκη, Ατρόμητος και Άρης καλούνται να ολοκληρώσουν το έργο που ξεκίνησαν σε Βόλο και Ξάνθη αντίστοιχα και να βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού, καθώς έχουν στα χέρια τους εκτός έδρας νίκες που κάνουν το έργο των σημερινών φιλοξενούμενων δύσκολο.

Στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου (17.15  COSMOTE SPORT 2 HD) ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο, με την ομάδα της Μαγνησίας να χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» για να αποκλείσει τους Περιστεριώτες. Ο Ατρόμητος είχε επιβληθεί με 3-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο την περασμένη εβδομάδα, αποτέλεσμα που ουσιαστικά έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την αποψινή ρεβάνς.

Στο «Κλ. Βικελίδης» (19.30, COSMOTE SPORT 1 HD) ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη, με τους «κιτρινόμαυρους» να καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 στα Πηγάδια που είχε έρθει με το γκολ του Μπράουν Ιντέγε.Οι Ακρίτες προέρχονται από τη νίκη στο Βόλο για το πρωτάθλημα, η οποία τους τόνωσε την ψυχολογία, ενώ οι Θεσσαλονικείς «φρέναραν» στη Λάρισα (0-0) και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με φόντο την επίσκεψή τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.

Βόλος ΝΠΣΑρηςΑτρόμητοςΞάνθη ΠΑΕ