Κύπελλο Ελλάδας: Ηταν Ατρόμητος στον Βόλο και πάει οχτάδα! (vids)
Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 3-0 με δύο γκολ του Βέλλιου κι ένα του Γούτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ατρόμητος έψαχνε ένα βήμα πρόκρισης στο πρώτο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τελικά έκανε ένα άλμα κρατώντας πλέον σφιχτά στα χέρια του το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, δίχως να είναι κατά πολύ καλύτερη απ' τον αντίπαλό της, πέτυχε μια ευρεία νίκη με 3-0 επί του θεσσαλικού συλλόγου και βλέπει ήδη την... οχτάδα.
Το ντεμπούτο του Καταλανού Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο του Βόλου ήταν αρνητικό και φάνηκε σχεδόν με τη σέντρα, οπότε ο Γούτας, μόλις στο 2', άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Μολονότι ο Βόλος ανέβασε την απόδοσή του χάνοντας ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ο Ατρόμητος, κόντρα στη ροή του αγώνα, «έγραψε» το 0-2 στο 63' με τον Βέλλιο, ο οποίος στο 76' εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Μελίσσα και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Διαμάντης, Οικονόμου, Φεράρι, Τσοκάνης (57' Γέντρισεκ), Μπαλογιάννης (46' Μαξ), Ζοάο (71' Μάντζης), Μουνίθ, Τόρες, Γκουαροτσένα.
Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κάχιλα, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιότης (64' Γκάλο), Ούμπιδες (76' Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (85' Μανούσος).
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





