Αθλητισμός|14.01.2020 16:28

Κίκε Σετιέν: «Χτες περπατούσα δίπλα στις αγελάδες και σήμερα είμαι δίπλα στους καλύτερους του κόσμου!» (vids)

Newsroom

Εκατοντάδες φλας άστραψαν στο πρόσωπο του Κίκε Σετιέν, που δεν είχε απολαύσει ποτέ τόση δημοσιότητα στη ζωή του. Ο 61χρονος τεχνικός από την Καντάμπρια προσπαθούσε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δίπλα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου και τον τεχνικό διευθυντή Ερίκ Αμπιντάλ, στην παρουσίαση που οργάνωσαν με άψογο τρόπο οι Καταλανοί για τον 60ό προπονητή του κλαμπ

«Θέλω να ευχαριστήσω την Μπαρτσελόνα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρίσκομαι εδώ. Δεν το είχα φανταστεί ούτε στα καλύτερα όνειρα μου. Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και αντιμετωπίζω αυτή την πρόκληση με την ψευδαίσθηση πως θα μεταφέρω όσα ξέρω, την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία μου για νίκες στους ποδοσφαιριστές, γιατί από αυτούς εξαρτώμαστε. Χτες περπατούσα στην πόλη μου δίπλα στις αγελάδες και σήμερα είμαι δίπλα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου», είπε ο Σετιέν, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τον ευχαρίστησε που του παρέδωσε την πιο ισχυρή ομάδα και υποσχέθηκε να επικοινωνήσει μαζί του.

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε τις ιδέες μου, τον τρόπο παιχνιδιού μου κι αν πρέπει να πεθάνω με τους παίκτες μου θα το κάνω. Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε ότι μπορεί να κερδηθεί. Αυτή η ομάδα δεν έχει άλλον τρόπο πέρα από το να βελτιώνεται κάθε φορά για να κερδίζει το μάξιμουμ των τίτλων και να παίζει καλά. Ο καλύτερος δρόμος προς τον θρίαμβο είναι το καλό ποδόσφαιρο. Από σήμερα είμαι προπονητής του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου (Μέσι) και των συμπαικτών του».

T
T

T

Κίκε ΣετιένπροπονητήςποδόσφαιροΜπαρτσελόνα