Αθλητισμός|15.01.2020 10:28

Το ιδιαίτερο πρωτοσέλιδο της Marca με τις αγελάδες προς... τιμήν του Κίκε Σετιέν (pic)

Newsroom

Ο Κίκε Σετιέν είπε την ατάκα και η εφημερίδα Marca πήρε την... ασίστ για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πρωτοσέλιδο. Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του στο Καμπ Νόου θέλοντας να δείξει με γλαφυρό τρόπο τη μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε στη ζωή του μέσα σε 24 ώρες, είπε χαρακτηριστικά: «Χθες περπατούσα στη γειτονιά μου περνώντας από χωράφια με αγελάδες και τώρα είμαι στη Βαρκελώνη και παρουσιάζομαι από τη Μπαρτσελόνα όντας ο προπονητής των καλύτερων παικτών στον κόσμο».

Με εξίσου γλαφυρό τρόπο η ισπανική αθλητική εφημερίδα έβαλε την πινελιά της μετατρέποντας σε εικόνα τα λόγια του 61χρονου κόουτς της Μπαρτσελόνα. Το πρωτοσέλιδο της Marca είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο καθώς απεικονίζει ένα κοπάδι από αγελάδες, το οποίο συνοδεύει με τον τίτλο «Το ποδόσφαιρο είναι το γάλα» και τη δήλωση του Σετιέν...

Το πρωτοσέλιδο της Marca

Ο Κίκε Σετιέν, ο οποίος έκανε ήδη την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο την Κυριακή (19/1), οπότε η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γρανάδα στο Καμπ Νόου για την 20η αγωνιστική της La Liga.

ΜπαρτσελόναΚίκε ΣετιένποδόσφαιροLa Liga