Αθλητισμός|15.01.2020 20:16

Κύπελλο Ελλάδας: Για 3η σερί χρονιά στους «8» η Λαμία, πρόκριση για Παναιτωλικό

Newsroom

Η Λαμία και ο Παναιτωλικός άφησαν εκτός Κυπέλλου Ελλάδας τα Τρίκαλα και τον Πανιώνιο αντίστοιχα. Για την ομάδα της Φθιώτιδας, η πρόκριση ήρθε χάρις την εκτός έδρας νίκη στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε στα Τρίκαλα την περασμένη εβδομάδα, ενώ για τον Παναιτωλικό χάρις στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στην δεύτερη αναμέτρηση και συγκεκριμένα στην παράταση αυτής, καθώς τόσο το 90λεπτο στο Αγρίνιο όσο και αυτό στη Νέα Σμύρνη ήταν ισόπαλα χωρίς τέρματα.

Λαμία - Τρίκαλα 1-1 (συνολικό σκορ 2-1)

Η Λαμία, αν και «καρδιοχτύπησε» στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, πήρε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου για τρίτη διαδοχική χρονικά. Το τελικό 1-1, σε συνδυασμό με τη νίκη στα Τρίκαλα έδωσε στην ομάδα της Φθιώτιδας την πρόκριση. Στο 11' ο Μπιανκόνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 33' ο Πέλκας ισοφάρισε. Στο 90+5' ο Βέρτζος είχε κεφαλιά στο δοκάρι, με τα Τρίκαλα να αγγίζουν το γκολ της πρόκρισης, χωρίς όμως να καταφέρουν να το πετύχουν.

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπαχανάκ (24' Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Ρόμανιτς, Τιρόνε, Μπιανκόνι.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος (60' Βέρτζος), Ριζογιάνης, Πέλκας, Ντόσης, Τσίπρας, Ελευθεριάδης, Σταματής, Παπαγεωργίου.

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1 (παρ, συνολικό σκορ 1-1)

Όσα δεν έγιναν στα πρώτα 205 λεπτά στα οποία Πανιώνιος και Παναιτωλικός αγωνίστηκαν στο κύπελλο, έγιναν στα τρία τελευταία, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει τη πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ, στην ισοπαλία με 1-1 στη Νέα Σμύρνη. Στο 116' ο Μπαϊροβιτς έδωσε, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, προβάδισμα τον Παναιτωλικό, με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει με το Ντομίνγκες στο 119', γκολ που δεν έφτανε στους Νεοσμυρνιώτες. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63' Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68' Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης Mιλόγεβιτς (111' Γρίβας), Αραμπούλι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (63' Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Αλβαρες (73' Μιμίτο), Ρόσα (90'+6' Φυτόπουλος), Ντίας (67' Μπαϊροβιτς).

ΠαναιτωλικόςΠανιώνιοςΤρίκαλαΛαμία ΠΑΕ