Αθλητισμός|15.01.2020 20:20

Δάκρυσε ο Γιώργος Δώνης: «Αγαπώ αυτή την ομάδα! Θα ήταν άδικο...» (pic+vid)

Newsroom

Φανερά συγκινημένος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Ο έμπειρος κόουτς των «πρασίνων» έζησε πολύ έντονα την αναμέτρηση και όπως τόνισε θα ήταν άδικο να μην προκριθεί η ομάδα του. Μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, καθώς βούρκωσε, λέγοντας: «Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα. Εχω μεγαλώσει εδώ. Θα ήταν πολύ άδικο να μην προκριθούμε».

Προηγουμένως είχε δακρύσει καθώς του βγήκε όλη η ένταση και η συγκίνηση από ένα παιχνίδι που άρχισε αρνητικά για το «τριφύλλι» αλλά έκλεισε με ιδανικό τρόπο. Αναλυτικά ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV: «Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα, έχω μεγαλώσει εδώ. Θα ήταν πολύ άδικο να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μην προκριθούμε. Ο αντίπαλος μάς έβαλε δύσκολα αλλά, μιλήσαμε στο ημίχρονο, βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και το καθαρό μυαλό μας, όλα ήταν δύσκολα αλλά τα καταφέραμε».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ δύσκολα αλλά όλοι αγαπάμε την ομάδα, είμαστε οικογένεια και δεμένοι σαν γκρουπ. Δεν είμαστε κακή ομάδα, δεν κοιτάμε το παρελθόν και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και με τον Ολυμπιακό και με τον Πανιώνιο αλλά και σήμερα αξίζαμε καλύτερα πράγματα».

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

ποδόσφαιροΠΑΣ ΓιάννιναΓιώργος ΔώνηςΚύπελλο ΕλλάδαςΠαναθηναϊκός