Αθλητισμός|18.01.2020 20:06

Το απίστευτο ρεκόρ της Λίβερπουλ: 1.000 μέρες αήττητη στο Ανφιλντ!

Newsroom

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Premier League στο Ανφιλντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, που έχει καταφέρει στη φετινή σεζόν να κερδίσει 61 από τους 63 βαθμούς με 20 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, συμπλήρωσε ένα μοναδικό ρεκόρ: Παραμένει αήττητη στην ιστορική της έδρα για 1.000 αγώνες.

Για την ακρίβεια, τελευταία φορά που ηττήθηκε στο θρυλικό Ανφιλντ η Λίβερπουλ ήταν στις 23 Απριλίου του 2017, όταν είχε προηγηθεί με γκολ του Κουτίνιο, αλλά τελικά ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1-2 από δύο γκολ του πρώην παίκτη της Κρίστιαν Μπεντέκε.

Στο διάστημα αυτό, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αφήσει ξεκάθαρα το αποτύπωμά του στους «κόκκινους» χτίζοντας ένα ανίκητο φρούριο, που έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της ομάδας του. Δημιούργησε μία ομάδα με ελάχιστες αδυναμίες, που έχει την κατοχή της μπάλας και ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και σουτάρει σχεδόν διπλάσια από τους αντιπάλους της. Ειδικά για το ποδόσφαιρο, το αήττητο των 1.000 ημερών είναι τεράστιο νούμερο, όμως η Λίβερπουλ σκοπεύει να το αυξήσει, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

ΛίβερπουλποδόσφαιροΓιούργκεν ΚλοπPremier League