Τάσος Μπουντούρης: Η συγκλονιστική περιγραφή του Νίκου Γέμελου για το τροχαίο
NewsroomΟ θρύλος της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Δευτέρας στο Καλαμάκι, δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan.
Tο ατύχημα συνέβη όταν ο Τάσος Μπουντούρης προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο και χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψους του συμμαχικού νεκροταφείου.
Στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε ο Ολυμπιονίκης ήταν εκείνο του προπονητή κολύμβησης, Νίκου Γέμελου, ο οποίος περιέγραψε πώς συνέβη το τροχαίο. «Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γέμελος. Στη συνέχεια ο γνωστός προπονητής της κολύμβησης πρόσθεσε: «Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Όταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος.
Ήταν σοκ για μένα. Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά».
- Επιστρέφουν με C-130 στην Ελλάδα τα επτά αδικοχαμένα «αετόπουλα» - Τρισάγιο στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα
- Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι κηδείες της Σταυρούλας, της Αναστασίας, της Αγάπης που έχασαν τη ζωή της στη «Βιολάντα»
- Συναγερμός για τοξικά κοκτέιλ φυτοφαρμάκων στα μήλα - Τι δείχνει έρευνα για 13 ευρωπαϊκές χώρες
- Η Έλενα Παπαρίζου μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία της Eurovision