Αθλητισμός|23.01.2020 00:10
Big 4: Το στοίχημα της ημέρας - Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από τη συνάντηση!
NewsroomΟι στοιχηματικές εταιρείες δεν αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες και έβγαλαν στοιχηματικές αποδόσεις για τη σημερινή συνάντηση των Big4 με FIFA και UEFA στην Αθήνα. Ιβάν Σαββίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης, αναμένεται να κάτσουν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι και όπως φαίνεται, τα βλέμματα δεν είναι μόνο στραμμένα από τους φιλάθλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και αυτό διότι, οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν αποδόσεις, τόσο για το ποιος θα φτάσει πρώτος στη συνάντηση, όσο και ποιος θα αποχωρήσει πρώτος!
Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως αρχικά υπήρχε απόδοση 10.00 ώστε από την συνάντηση να αποχωρήσει πρώτος ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο η απόδοση έπεσε πλέον στο 4,75!
Οι αρχικές αποδόσεις
Οι νέες αποδόσεις
Διαβάστε ακόμη
- Το νέο εργαλείο AI «MedWatch» θα... σκανάρει τα social media των γιατρών όλο το 24ωρο - Οι ανακοινώσεις Γεωργιάδη
- Πλασμαφαίρεση: Πώς λειτουργεί η θεραπεία, γιατί απαιτείται νοσοκομείο και τι σημαίνουν τα «Alarm» του μηχανήματος
- Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου
- Ανακαλύφθηκε νέο είδος ζώου: Η αγριόγατα που μοιάζει με λεοπάρδαλη και κανείς δεν είχε ιδέα ότι υπάρχει