Αθλητισμός|23.01.2020 00:21
Τρέμε Νεϊμάρ, έρχονται οι... ποδοσφαιριστές αδερφοί Αντετοκούνμπο!
NewsroomΟι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στο Παρίσι και προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Παρασκευής (24/1) κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς και παράλληλα απολαμβάνουν τη ζωή στη γαλλική πρωτεύουσα και συμμετέχουν σε δραστηριότητες για την προβολή του ΝΒΑ στην Ευρώπη. Ωστόσο ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που μαζί με τους Κόνατον, Ντι Βιτσέντζο και Ρέινολντς που πήγαν στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, έδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν και εξαιρετικό ποδόσφαιρο!
Οι Αντετοκούνμπος έκαναν απίστευτα πράγματα με την μπάλα, προκαλώντας την έκπληξη των δημοσιογράφων, αλλά και επιφωνήματα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονταν την μπάλα του ποδοσφαίρου!
Διαβάστε ακόμη
- Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η (έμμεση) απάντηση Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΕΛ.Α.Σ. δε γεννήθηκε για να διασπάσει, αλλά για να ανατρέψει τους σημερινούς συσχετισμούς»
- Λέκκας για Κυψέλη: Δεν υπάρχει θέμα στατικής επάρκειας των κτιρίων - Γιατί εμφανίστηκαν ρωγμές
- «Ταξιδιάρα εσύ και αιώνια έφηβη»: Συγκίνησε ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού