Αθλητισμός|23.01.2020 01:50

«Αδειασμα» από Σεμέδο - Ζήτησε συγγνώμη για το επεισόδιο με το ball boy

Newsroom

Την ώρα που στον Ολυμπιακό εμφανίζονταν εξοργισμένοι (!) για την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο, όπως έλεγαν στη... γραμμή τους, είχε «σημαδέψει» η διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για να αποβληθεί και να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Πορτογάλος στόπερ ήρθε να αδειάσει την «ερυθρόλευκη» ρητορική ζητώντας συγγνώμη για την κακή συμπεριφορά του.

Μάλιστα, φίλα προσκείμενα ΜΜΕ στον Ολυμπιακό επινόησαν δήθεν δυσφορία των ανθρώπων της FIFA και της UEFA που βρίσκονται στην Ελλάδα για τη συνάντηση των Big 4, σχετικά με τη διαιτησία στο Ηράκλειο και την αποβολή του Σεμέδο. Είδαν, δηλαδή, ο Ζόραν Λάκοβιτς και οι συν αυτώ έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, στην προκειμένη περίπτωση τον Σεμέδο, να τραβάει, να σπρώχνει και να ρίχνει στο έδαφος ένα ball boy -ένα μικρό παιδί-, είδαν και τον διαιτητή να τιμωρεί τον παίκτη με κίτρινη κάρτα (είχε δεχτεί την πρώτη στην κανονική διάρκεια) και προβληματίστηκαν με τον διαιτητή κι όχι με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή ή με τη ρητορική του Ολυμπιακού που βλέπει παντού εχθρούς και... στησίματα, ακόμη κι εκεί που το προφανές δεν αμφισβητείται: ότι δηλαδή ο παίκτης των Πειραιωτών με μια απαράδεκτη ενέργεια, έριξε στο έδαφος ένα παιδάκι.

Βεβαίως σύμφωνα με την ίδια... λογική, κι όπως γράφτηκε από ΜΜΕ που εκφράζουν σε απόλυτο βαθμό τις θέσεις του Ολυμπιακού, το πρόβλημα ήταν το ball boy που δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί (το γεγονός ότι το ματς είχε λήξει δεν εξετάζεται βεβαίως)! Αλλωστε για τη συγκεκριμένη φάση, σύμφωνα με την «ερυθρόλευκη» πλευρά, ο ρέφερι που έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Σεμέδο ήταν αδίστακτος και αυθαίρετα τον απέβαλε!

Κι ήρθε ο Σεμέδο λίγες ώρες μετά το ΟΦΗ – Ολυμπιακός να «αδειάσει» την «ερυθρόλευκη» γραμμή κάνοντας το αυτονόητο καθώς απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του απέναντι στον μικρό.

Εγραψε στο instagram: «Συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και συγγνώμη από τον μικρό για αυτή την κακή συμπεριφορά μου, τίποτα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο... συγχαρητήρια στην ομάδα για την καλή νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στόπερ σβήνοντας με μονοκοντυλιά την ερυθρόλευκη γραμμή... 

 

Ρούμπεν ΣεμέδοΟλυμπιακόςΟΦΗ