Αθλητισμός|20.08.2020 18:37

Αυστραλιανό Οπεν: Διπλό «μπαμ» - Εκτός Σερένα Ουίλιαμς και Βοσνιάκι

Newsroom

Αλλιώς θα είχε φανταστεί το τέλος της καριέρας της η Καρολίν Βοσνιάκι, όμως αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού, που τόσο αγάπησε και την αγάπησε. Η πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα της Ονς Τζαμπέρ έμελλε να είναι ταυτόχρονα και το φινάλε στην καριέρα της Κάρολιν Βοσνιάκι.

Η 25χρονη Τυνήσια λύγισε την άλλοτε κορυφαία τενίστρια στον κόσμο με 7-5, 3-6, 7-5 και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τέταρτο γύρο Grand Slam! H Κάρο, από την άλλη, αποχαιρετάει τα γήπεδα με 30 τίτλους καριέρας, μεταξύ των οποίων και ένα Grand Slam, εδώ στη Μελβούρνη. Ήταν λογικό, λοιπόν, να είναι πολύ συγκινημένη μετά το τέλος του αγώνα, όμως βρήκε διάθεση και να αστειευτεί λέγοντας ότι ένα ματς τριών σετ και ένα forehand error, που ήταν και ο τελευταίος πόντος, ταίριαζαν για το φινάλε της!

Η Τζαμπέρ,από την πλευρά της, που πήρε τη νίκη με το σπαθί της, δεν θα παίξει στη φάση των «16» με τη Σερένα Γουίλιαμς, αλλά με την Κιάνγκ Γουάνγκ (Νο.29)! Η Κινέζα, που στη Νέα Υόρκη είχε πάρει μόλις 15 πόντους κόντρα στη θρυλική Αμερικανίδα, πέτυχε τεράστια νίκη με 6-4, 6-7(2), 7-5, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Σερένα για τον 24ο Grand Slam τίτλο της... Η Μάργκαρετ Κορτ προς το παρόν δεν ανησυχεί για την πρωτιά (24).

Η Γουίλιαμς προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, καθώς μετά την απώλεια του πρώτου σετ βρέθηκε να χάνει με 4-2 στο δεύτερο, όμως η Γουάνγκ δεν λύγισε  και σφράγισε την πρόκριση μετά από μονομαχία διάρκειας 2 ωρών και 43 λεπτών.

T
T
T

Καρολίν ΒοσνιάκιΑυστραλιανό ΌπενΤένιςΣερένα ΓουίλιαμςAustralian Open