Αφεντικό στη Μαδρίτη ήταν και παραμένει η Ρεάλ!
NewsroomΗ Ρεάλ Μαδρίτης παίζοντας περισσότερο σαν... Ατλέτικο και λιγότερο σαν Ρεάλ, κέρδισε (1-0) το μαδριλένικο ντέρμπι και βρέθηκε στο +6 από την Μπαρτσελόνα που έχει ματς λιγότερο καθώς το βράδυ της Κυριακής (2/2) υποδέχεται τη Λεβάντε στο Καμπ Νόου. Οι Μερένχες ήταν κυνικοί στο παιχνίδι τους και παίζοντας εξαιρετική άμυνα περιόρισαν στον απόλυτο βαθμό τους Ροχιμπλάνκος, που απείλησαν ελάχιστα.
Αντιθέτως, η Ρεάλ ήταν άκρως αποτελεσματική και μετουσίωσε σε γκολ μια από τις λίγες κλασικές φάσεις που δημιούργησε με δημιουργό τον Μεντί και εκτελεστή τον Μπενζεμά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με γκολ στο 57'. Κάπως έτσι η Βασίλισσα παρέμεινε αήττητη σε όλες της διοργανώσεις για 21ο σερί παιχνίδι, καθώς ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 19 Οκτωβρίου 2019 από τη Μαγιόρκα, πριν από 3,5 μήνες!
Παράλληλα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν απέδειξε ότι ήταν και παραμένει το αφεντικό στην πόλη έχοντας να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από το 2016, κι έχοντας συμπληρώσει οχτώ σερί ματς δίχως ήττα.
Τα highlights
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία