Αθλητισμός|03.02.2020 00:05

Γι' αυτό τον λένε Special One: Ρεσιτάλ διαμαρτυρίας από τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Newsroom

Η Τότεναμ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 και έμεινε ζωντανή στην προσπάθειά της να προλάβει το τρένο του Champions League της νέας περιόδου, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να δίνει... ρεσιτάλ διαμαρτυριών προς τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα για φάσεις στις οποίες ενεπλάκη ο Ραχίμ Στέλινγκ. Η πρώτη ήταν στο 13' όταν και ο Άγγλος επιθετικός έκανε φάουλ στον Ντέλε Αλι πατώντας του τον αστράγαλο.

Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR ο οποίος θεώρησε πως το τάκλιν του Στέρλιγκ δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αρχικά έκανε την γνωστή γκριμάτσα προς τον τέταρτο διαιτητή, λέγοντάς του πως θα πρέπει να φορέσει γυαλιά για να βλέπει καλύτερα. Ακολούθως, όταν είδε τη φάση σε τάμπλετ (!) που έχουν οι βοηθοί του στον πάγκο, έπιασε το κεφάλι του, απορώντας για την απόφαση του VAR.

Αργότερα στην αναμέτρηση, ο Στέρλιγκ έκανε «θέατρο» για να πάρει πέναλτι, με τη φάση να εξετάζεται από το VAR και να μην υποδεικνύει παράβαση. Ο Ζοσέ Μουρίνιο κάθισε μαζί με τον βοηθό του στον πάγκο χαμογελώντας όταν διαπίστωσε πως δεν δόθηκε παράβαση αλλά ξαφνικά πετάχτηκε από τη θέση του σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Ο λόγος; Ο βοηθός του, του θύμισε πως ο Στέρλιγκ έχει ήδη κίτρινη κάρτα και θα έπρεπε να δει δεύτερη, για «θέατρο»!

Απολαύστε τον special one:

Μάντσεστερ ΣίτιΤότεναμPremier LeagueΖοσέ Μουρίνιο