Αθλητισμός|07.02.2020 17:08

Παναθηναϊκός: «Μονόδρομος» η νίκη με Ζενίτ-Το πρόγραμμα

Newsroom

Να αφήσει πίσω του τις δυο εκτός έδρας ήττες από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να σταθεροποιήσει την παρουσία του στην πρώτη 8άδα της Euroleague θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός με νίκη απέναντι στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης(21.30 , NS1).

«Χάσαμε δύο σερί εκτός έδρας ματς, τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα απομένουν έντεκα παιχνίδια, εκ των οποίων τα έξι είναι απέναντι στις καλύτερες ομάδες βαθμολογικά της διοργάνωσης. Τώρα θα μπούμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν», δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο. Όσο για την Ζενίτ: «Παίζουν εξαιρετικά εκτός έδρας. Μετρούν 19 ασίστ ανά ματς, ξέρουν να πασάρουν, είναι μία ομάδα δυνατή στο phsyical κομμάτι, παίζουν ζώνη. Πρέπει να εκτελούμε το πλάνο μας και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα τελευταία λεπτά».«Οι πράσινοι» βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας με 13 νίκες και 10 ήττες.

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Χουάν Πλάθα η ομάδα του οποίου βρίσκεται στην τελευταία θέση (7 νίκες 16 ήττες) είπε: «Ο αντίπαλός μας έχει έναν σπουδαίο πασέρ, έναν εξαιρετικό προπονητή, πολύ καλό ρόστερ και το κοινό του. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη με 89-79.

Το πρόγραμμα (24η αγωνιστική)

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

19.00 Χίμκι – Ερυθρός Αστέρας, Novasports2HD

19.45 Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβιβ, Novasports3HD

21.30 Παναθηναϊκός– Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Novasports1HD

22.00 Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD

ΠαναθηναϊκόςEuroleagueμπάσκετΖενίτ Αγίας Πετρούπολης