Αθλητισμός|09.02.2020 16:57

Μπορούσαν τη νίκη, «Χ»άρηκαν με την ισοπαλία Αστέρας και Αρης

Newsroom

Η παράδοση που θέλει τον Αρη να μην χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης επί μια οχταετία (σε όλες τις διοργανώσεις) συνεχίστηκε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που ηττήθηκε για τελευταία φορά από τον αρκαδικό σύλλογο τον Απρίλιο του 2012, απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ καθώς μοιάζει να έχει καπαρωμένη την πέμπτη θέση.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Αρη που πήρε νωρίς (13') προβάδισμα στο σκορ (0-1) με γκολ του Φραν Βέλεθ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη. Ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε γρήγορα την απάντηση σκοράροντας με σουτ στην κίνηση του Μαρκ Φερνάντεθ. 

Η αναμέτρηση άνοιξε, ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε, οι δυο ομάδες κυνήγησαν το γκολ αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την ισοπαλία. Ο Αστέρας ήταν πιο δραστήριος προς το φινάλε αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Κρέσπι (78' Ριέρα), Μουνάφο (64' Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Ντέλετιτς, Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντεθ (92+ Βαλιέντε).

Αρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Γκάμα (90' Τόνσο), Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Λάρσον (92'+ Σόουζα), Ντιγκινί (69' Ντουρμισάι).

ΑρηςΑστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροSuperLeague