Μπαρτσελόνα: Δύσκολη νίκη κόντρα στη μαχητική Χετάφε
NewsroomΗ Μπαρτσελόνα επικράτησε της Χετάφε στο Καμπ Νόου και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ένα ματς λιγότερο καθώς υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (16/2) τη Θέλτα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν ουσιαστικά χρειάστηκε μόλις ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα για να καθαρίσει το παιχνίδι καθώς στο 34' άνοιξε το σκορ ο Γκριεζμάν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του το 2020, και στο 39' ο Σέρχι Ρομπέρτο διαμόρφωσε το 2-0 που φάνηκε να δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του ματς.
Ενα γκολ όμως του Ανχελ στο 66' έβαλε και πάλι τη Χετάφε στο παιχνίδι και την Μπαρτσελόνα σε περιπέτειες, που απειλήθηκε να δεχτεί την ισοφάριση στο 72' αλλά χάρη στον Τερ Στέγκεν σώθηκε.
Ετσι, δύο αγωνιστικές πριν από το clasico του δεύτερου γύρου στη Μαδρίτη, οι Καταλανοί πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και περιμένουν... γκέλα της Ρεάλ, ώστε να «συγκατοικήσουν» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»