Αθλητισμός|16.02.2020 18:49

Θύμα εκβιασμού για σεξουαλική παρενόχληση ο Μπαλοτέλι από 19χρονη

Newsroom

Θύμα εκβιασμού έπεσε ο Μάριο Μπαλοτέλι από μια 19χρονη, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Il Giornale» η νεαρή κοπέλα φέρεται να είπε στον Ιταλό άσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπρέσια: «είτε μου δίνεις 100 χιλιάδες ευρώ είτε θα σε καταγγέλλω για σεξουαλική παρενόχληση». Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 19χρονη ισχυρίζεται ότι ο Μπαλοτέλι είχε σχέση μαζί της όταν εκείνη ήταν 17 ετών, ωστόσο σημειώνεται ότι είχε διαβεβαιώσει τον παίκτη ότι ήταν ενήλικη.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στη Νίκαια, την εποχή που ο Μπαλοτέλι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νις από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι το χειμώνα του 2019. Και λίγο αργότερα, η κοπέλα επικοινώνησε με δικηγόρο ο οποίος τη συμβούλευσε να έρθει σε επαφή με τον επιθετικό της Μπρέσια και να του ζητήσει 100.000 ευρώ, διαφορετικά θα προχωρούσε σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Μπαλοτέλι αρνήθηκε να πληρώσει, θεωρώντας ότι εκβιάζεται, και υπέβαλε με τη σειρά του καταγγελία στην εισαγγελία της Βιτσέντζα, η οποία μετά από περίπου δύο χρόνια, έκλεισε την έρευνα.

Μάριο ΜπαλοτέλιποδόσφαιροSerie A