Αθλητισμός|22.02.2020 10:09

Δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και Άρη σε Τρίπολη και Λαμία

Newsroom

Η 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 ξεκινά με δυο σημαντικές αναμετρήσεις στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ, καθώς Αστέρας Τρίπολης και Λαμία υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και τον Άρη αντίστοιχα, παίζοντας τα τελευταία τους χαρτιά στη «μάχη» για την παρουσία στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια που θα μοιραστούν.

Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (19.30, Novasports 2) ο Αστέρας Τρίπολης (7η θέση, 29 βαθμοί) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (4η θέση, 40 βαθμοί). Οι Αρκάδες, αν και είχαν μείνει πίσω, έφτασαν σε απόσταση βολής από την πρώτη εξάδα και θέλουν δυο νίκες στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζουν στην παρουσία τους σε αυτή. Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν εκτός αποδυτηρίων τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη.

Στο ΔΑΚ (20.00, ΕΡΤ Sports), η Λαμία (10η θέση, 26 βαθμοί) υποδέχεται τον Άρη (5η θέση, 33 βαθμοί). Όσο σύνθετο και δύσκολο είναι το σενάριο που θέλει τη Λαμία να προλαβαίνει την εξάδα, άλλο τόσο είναι και αυτό που θέλει το Άρη να βγαίνει από αυτή, γεγονός που κάνει τους γηπεδούχους να παίζουν τα ρέστα τους και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να «τελειώσουν τη δουλειά» μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Οι αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία μετά από 24 αγώνες

Λαμία ΠΑΕΑρηςΠαναθηναϊκόςSuper League 1Αστέρας Τρίποληςποδόσφαιρο