Αθλητισμός|22.02.2020 17:27

Στο ελάχιστο οι απουσίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας

Αντώνης Τσακαλέας

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες τους για το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής που θα γίνει στο στάδιο της Τούμπας και θα μεταδοθεί από το PAOK TV (23/2, 19.30). Ο ΠΑΟΚ (2η θέση, 58 βαθμοί) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (1η θέση, 60 βαθμοί) μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος και δέκα ημέρες πριν το επόμενό τους ραντεβού, στο ίδιο στάδιο, αλλά για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Για τους φιλοξενούμενους, πλην του τραυματία Σουντανί, ο Πέδρο Μαρτίnς άφησε στον Πειραιά τους Μορ, Χριστοδουλόπουλο και Λοβέρα. Στην αποστολή για τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Για τους γηπεδούχους, οι Κρέσπο και Ζαμπά είναι στη λίστα των απόντων, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός τους Μιχάι, Βέρνμπλουμ, Στοχ.Στην αποστολή βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ και Σφιντέρσκι

Super League 1ΠΑΟΚΟλυμπιακόςποδόσφαιρο