Αθλητισμός|23.02.2020 19:16

Καθάρισε με Ανδρούτσο ο Ατρόμητος και «βλέπει» εξάδα

Newsroom

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έσπασε την κακοδαιμονία, ο Ατρόμητος σκόραρε μετά από εννέα ματς, κέρδισε 1-0 την Ξάνθη, και για πρώτη φορά μετά από 42 μέρες και θα παίξει τις πιθανότητές του για είσοδο στην εξάδα την τελευταία αγωνιστική με τον Αρη στο Κλ. Βικελίδης. 

Δεν έγινε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έκαναν την… προτελευταία προσπάθειά τους για να φτάσουν την εξάδα και να μπουν στα πλέι οφ. Οι Ακρίτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα και τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία με την οποία απείλησαν την αντίπαλη εστία. Αυτό συνέβη στο 30ο λεπτό όταν ο Γκάλο έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και τον Ανδρούτσο να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά να νικάει τον Άμπατ για το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να μην καταφέρνει να βρει το γκολ της ισοφάρισης και τον Ατρόμητο να κρατά σχετικά εύκολα το προβάδισμα. 

Πιο απειλητικοί ήταν στο δεύτερο ημίχρονο oι Περιστεριώτες που είχαν καλές στιγμές με τον Ντε Πο στο 57’ και στο 66’. Η Ξάνθη δεν κατάφερε να αντιδράσει, ήταν τελείως ακίνδυνη και το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου έμεινε ως το τέλος. Ο Ατρόμητος θέλει πια νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη για να είναι στα πλέι οφ. 

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος, Στρούγγης, Ρισβάνης, Χάρισης, Μπουσουλάτζιτς, Ανδρούτσος (88’ Μπαένα), Ντε Πο (74’ Ούμπιδες), Ραμπέγιο (46’ Ενσικουλού), Μανούσος.

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης (76’ Τζουρίτσκοβιτς), Μασάντο (69’ Φοσέ), Σόσα, Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον, Κάστρο, Ντε Αμορίμ (50’ Μπαριέντος), Τέρκι.

ΑτρόμητοςΞάνθη ΠΑΕSuperLeague