Αθλητισμός|09.03.2020 00:39

Στη σκιά του κοροναϊού: Η Γιουβέντους νίκησε ξανά την Ιντερ κι έπιασε κορυφή

Newsroom

Η Γιουβέντους συνέχισε την... καλή σχέση που έχει με την Ιντερ, την οποία νίκησε 2-0 σε κεκλεισμένων των θυρών ματς στο Τορίνο, και επέστρεψε στην κορυφή με +1 από τη Λάτσιο. Αντιθέτως, στο -9 (με ματς λιγότερο) βρέθηκαν οι «νερατζούρι» που απομακρύνονται από τον τίτλο. Μεγαλύτερη εντύπωση όμως απ' όσα συνέβησαν στο παιχνίδι προκάλεσαν οι άδειες εξέδρες στο Juventus Stadium λόγω... κοροναϊού και της απόφασης που πήρε η κυβέρνηση για τέλεση αγώνων δίχως παρουσία θεατών τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Απριλίου... 

Η γκρίνια ήταν έντονη για τον Μαουρίτσιο Σάρι πριν από το ντέρμπι, όμως η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο την κατάλληλη στιγμή και πέτυχε μια τεράστια νίκη στη μάχη του τίτλου. Οι «μπιανκονέρι» αγωνίστηκαν σαν πραγματικοί πρωταθλητές απέναντι στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία ήταν αξιοπρεπής δίχως όμως νεύρο και ουσία, που... αφυπνίστηκε μόνο όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0. Σημειωτέον ότι οι Μιλανέζοι ξέμειναν με μία νίκη στα τελευταία 15 ντέρμπι!

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με τον Ράμσεϊ στο 55', ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντιμπάλα στο 67' με καταπληκτική ενέργεια και θαυμάσιο τελείωμα.

ΙντερΓιουβέντουςSerie AΚορονοϊός