Κοροναϊός: Στον αέρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι για τη Euroleague
NewsroomΗ απόφαση για αναστολή όλων των πτήσεων από κάθε ελληνικό αεροδρόμιο από σήμερα έως και τις 23 Μαρτίου από και προς τη Βόρεια Ιταλία λόγω κοροναϊού που ανακοίνωσε η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), φαίνεται ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα και στο επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι για την Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ολίμπια στο Μιλάνο την Πέμπτη 12/3 για την 29η αγωνιστική και όπως γίνεται αντιληπτό το ταξίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα προς το Μιλάνο κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, εφόσον δεν αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή την αναβολή!
Αυτό που αναμένουν από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είναι η επίσημη ενημέρωση που θα έχει η ΚΑΕ από τη Euroleague σχετικά με το ζήτημα. Ούτως ή άλλως, υπάρχει προβληματισμός στη διοργανώτρια καθώς σταδιακά το πρόβλημα εντείνεται στα ευρωπαϊκά κράτη.
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις