Κοροναϊός: Διακόπτει τις αεροπορικές συνδέσεις με τη Βόρεια Ιταλία η Ελλάδα
Η NOTAM της ΥΠΑ αφορά αναστολή των πτήσεων όλων των αεροπορικών εταιριών από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια από και προς τη Βόρεια Ιταλία από τις 9 έως και τις 23 Μαρτίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην αναστολή όλων των πτήσεων από κάθε ελληνικό αεροδρόμιο από σήμερα έως και τις 23 Μαρτίου από και προς τη Βόρεια Ιταλία ανακοίνωσε η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/3), η ΥΠΑ δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων και εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ανακοινώνει ως μέτρο πρόληψης κατά του κοροναϊου την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Βόρεια Ιταλία.
Η σχετική NOTAM ισχύει από σήμερα 9 Μαρτίου 2020 έως τις 23 Μαρτίου 2020 και αφορά όλα τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας και συγκεκριμένα τις περιοχές Εμίλια Ρομάνα, Πεδεμόντιο, Λομβαρδία και Βένετο. Σημειώνεται ότι η αναστολή πτήσεων ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας και όλες τις αεροπορικές εταιρίες.
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



