Αθλητισμός|11.03.2020 00:14

Champions League: Απίθανο σόου Ίλισιτς με τέσσερα γκολ, εύκολη πρόκριση για Λειψία

Newsroom

Αταλάντα και Λειψία επιβεβαίωσαν το ρόλο του φαβορί για την πρόκριση, ντούμπλαραν τις νίκες τους και έφτασαν στα προημιτελικά του Champions League. Ο Γιόζιπ Ίλισιτς είναι το πρόσωπο της βραδιάς - ίσως και ολόκληρης της προημιτελικής φάσης - καθώς πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Αταλάντα στη νίκη των Ιταλών επί της Βαλένθια στο άδειο (λόγω μέτρων κατά του κοροναϊού) Μεστάγια για το τελικό 4-3 επί της Βαλένθια. Στο άλλο παιχνίδι, ο Σάμπιτσερ με δυο γκολ σφράγισε την πρόκριση της Λειψίας επί της Τότεναμ, με τους Γερμανούς να επικρατούν με 3-0.

Βαλένθια - Αταλάντα 3-4

Με συνολικό σκορ 8-4, η Αταλάντα πέταξε εκτός Champions League τη Βαλένθια, με τον Γιόζιπ Ίλισιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Σλοβένος πέτυχε τέσσερα γκολ, με τα δυο πρώτα να έρχονται από το σημείο του πέναλτι για το 0-1 και το 1-2 αντίστοιχα, με τον Γκαμεϊρό να πετυχαίνει τα γκολ με τα οποία η Βαλένθια ισοφάρισε. Ο Φεράν έδωσε προσωρινά προβάδισμα στη Βαλένθια με 3-2 καθώς ακολούθησαν άλλα δυο γκολ του Ίλισιτς για το τελικό 3-4.

Λειψία - Τότεναμ 3-0

Με συνολικό σκορ 4-0, η Λειψία άφησε εκτός Champions League την περσινή φιναλίστ Τότεναμ. Ο Σάμπιτσερ νίκησε δις τον Γιορίς στο πρώτο μέρος, αρχικά με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Λίγο πριν το φινάλε, ο Φόσμπεργκ έκανε το τελικό 3-0, σε αναμέτρηση που διεξήχθη με κόσμο στις κερκίδες.

ΒαλένθιαΑταλάνταΛειψίαChampions LeagueΤότεναμποδόσφαιρο