Έκλεισε η Lanxess Arena: Μπήκε «λουκέτο» στην έδρα του Final-4 της Euroleague
NewsroomΟ κοροναϊός «χτύπησε» και την Κολονία πόλη που επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το Final-4 της Euroleague, που προγραμματίσθηκε για το τριήμερο 22-24 Μαϊού. H επιτροπή διοίκησης της «Lanxess Arena», έδρας της τελικής φάσης, ανακοίνωσε πως το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεότερας επιβεβαιώνοντας έτσι την αναβολή μιας σειράς συναυλιών και εκδήλωσεων όπως ήταν αυτές του Κάρλος Σαντάνα και του Τζέιμς Μπλαντ.
«Για εμάς η οικονομική ζημιά είναι τεράστια όμως η υγεία όλων των επισκεπτών όπως και των εργαζομένων αποτελεί προτεραιότητα. Λυπούμαστε για την αναστάτωση και για την ακύρωση εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί μήνες πριν», δήλωσε εκπρόσωπος της διοίκησης του γηπέδου. Στην Γερμανία αυτή την στιγμή υπάρχουν 1.524 επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού ενώ η Κολονία που βρίσκεται στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας όπου έχουν καταγραφεί 643 περιπτώσεις ανθρώπων με κοροναϊό. «Αυτό που ξέρουμε είναι πως στην Κολονία έχουν απαγορευτεί συγκεντρώσεις και γεγονότα άνω των 1.000 ατόμων μέχρι τις 11 Απριλίου. Για την ώρα αυτό ισχύει», σχολίασε εκπρόσωπος της Euroleague.
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»