Αθλητισμός|13.03.2020 17:29

Super League: Το έγγραφο που εκθέτει τον Ολυμπιακό και έφερε δ.σ. για την αναβολή των πλέι οφ

Newsroom

Η αναβολή της έναρξης των πλέι οφ αναμένεται να επικυρωθεί στο σημερινό (13/3) διοικητικό συμβούλιο της Super League 1 που θα ξεκινήσει στις 18.45 στα γραφεία του συνεταιρισμού. Τις τελευταίες ώρες καταγράφεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, όταν και η αρχική πρόθεση αναβολής της έναρξης των πλέι οφ λόγο της πανδημίας του κοροναϊού σταμάτησε στην άρνηση των «ερυθρολεύκων» να συμφωνήσουν σε αυτή προκειμένου η απόφαση να επικυρωθεί με τη δια περιφοράς υπογραφή του πρακτικού.

Αυτό που διαρρέει η πλευρά του Ολυμπιακού είναι πως ζητήθηκε η σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου «για να παρθεί θεσμικά η απόφαση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος και όχι να γίνει αυτό διά περιφοράς» κάτι που ο καθένας αντιλαμβάνεται που δεν μπορεί να σταθεί ως αιτιολογία, καθώς καμία από τις ομάδες δεν πρόκειται να άλλαζε άποψη από αυτή που είχε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, όταν και τέθηκε το θέμα δια περιφοράς.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Μηνάς Λυσάνδρου, γνωστοποίησε στις ομάδες που θα πρέπει να γίνει δ.σ. «λόγω μη ύπαρξης της προβλεπόμενης εκ του καταστατικού συναίνεσης για την υπογραφή πρακτικού δια περιφοράς».

ΚορονοϊόςSuper League 1Ολυμπιακός