Αθλητισμός|14.03.2020 20:51

Έντονη φημολογία για συμφωνία Πιτίνο με ομάδα του κολλεγιακού-Tι απαντά ο κόουτς

Newsroom

Εδώ και λίγες ημέρες καλλιεργείται μια φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Ρικ Πιτίνο σκοπεύει να επιστρέψει στο NCAA. Για την ώρα ουδείς γνωρίζει πότε θα αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα (μεταξύ άλλων και το κολεγιακό) στην άλλη άκρη του ατλαντικού όμως τα σενάρια καλά κρατούν.

Ο Ματ Ντόχερτι, πρώην κόουτς του Νοτρ Νταμ, του Νορθ Καρολαϊνα κ.α. ο οποία τα τελευταία χρονιά σχολιάζει αγώνες του NCAA έγραψε «Η φήμη που ακούγεται: ο Ρικ Πιτίνο θα πάει στο Iona!».

Παρομοίως το αμερικανικό δίκτυο, «CBS Sports», έγραψε πως ο Πιτίνο ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ. Αναλυτής του ESPN από την πλευρά του υποστήριξε πως η συμφωνία του αμερκανού κόουτς με το Iona θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 36 ώρες!

Ο Ρικ Πιτίνο απάντησε μέσω twitter αναφέροντας πως η προσοχή του βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. «Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν στην Euroleague. Δίνω μεγάλη αξία στο να προπονώ τους παίκτες του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ελπίζω να βρούμε το εμβόλιο και τη θεραπεία σύντομα».

T

T
T
T

Ρικ ΠιτίνομπάσκετNCAA