Αθλητισμός|21.03.2020 18:13

Κορονοϊός: Παρά τους χιλιάδες νεκρούς στην Ιταλία η Βίρτους άρχισε προπονήσεις!

Newsroom

Αντιδράσεις προκαλεί στην Ιταλία η απόφαση της Βίρτους Μπολόνια να επιστρέψει στις προπονήσεις την ώρα που στην γειτονική χώρα τα θετικά κρούσματα ανθρώπων με κορονοϊό διαρκώς αυξάνονται: «Γυρίσαμε στη δουλειά έπειτα από αυτό το διάλειμμα. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους παίκτες μας ό,τι μπορούμε ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και να παραμείνουν σε καλή κατάσταση. Δεν τα παρατάμε. Θα γίνει απολύμανση στις εγκαταστάσεις ώστε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις. Ελπίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί. Εύχομαι να τα πούμε ξανά σύντομα και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Σάσα Τζόρτζεβιτς. Η απόφαση της  Βίρτους προκάλεσε αντιδράσεις καθώς η Μπολόνια μετράει 552 κρούσματα με 8 ήδη νεκρούς.

Εκπρόσωποι της ομάδας από την πλευρά τους διαβεβαιώνουν πως λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ανέφεραν πως οι προπονήσεις θα γίνονται με δυο παίκτες μάξιμουμ , ένας στην σάλα κι ένας στην αίθουσα με βάρη. Κάθε αθλητής θα έχει στη διάθεση του δυο αποδυτήρια τα οποία θα απολυμαίνονται ενώ και οι μπάλες θα καθαρίζονται. Προπόνηση στην Ρωσία έκανε μετά από μέρες και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους παίκτες να λαμβάνουν μέρος σε οικογενειακό διπλό παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη.

Την ίδια στιγμή, η ποδοσφαιρική Νάπολι των  (των Κώστα Μανωλά και Ορέστη Καρνέζη), ενημέρωσε πως από την  Τετάρτη 25 Μαρτίου επιστρέφει στις προπονήσεις! «Η Νάπολι ανακοινώνει ότι η ομάδα, θα επανέλθει στις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της, την Τετάρτη 25 Μαρτίου, με πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης», ανέφερε η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας. Την αντίθεση τους με αυτή την κίνηση εξέφρασαν τόσο γιατροί όσο κι ο πρόεδρος της Ένωσης Ιταλών ποδοσφαιριστών.Τέλος προπονήσεις στην Γερμανία έχει ξεκινήσει και η Λειψία.

T
T
T

ΝάπολιΤΣΣΚΑ ΜόσχαςποδόσφαιροΜπολόνιαΚορονοϊόςμπάσκετ