Αθλητισμός|22.03.2020 15:55

Με κορονοϊό ο Μαρουάν Φελαϊνί - Θετικοί 4 παίκτες της Πόρτσμουθ

Newsroom

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Μαρουάν Φελαϊνί. Την ανακοίνωση έκανε η κινεζική Σαντόνγκ Λουνένγκ Ταϊσάν, ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Ο Βέλγος άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, με παρελθόν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Εβερτον, επέστρεψε στην Κίνα στις 20 Μαρτίου. Ταξίδεψε με τρένο στην πόλη Τζινάν, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και βρέθηκε θετικός. Μάλιστα, ο Φελαϊνί είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του κινεζικού πρωταθλήματος, ο οποίος βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και ήδη βρίσκεται σε καραντίνα. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Φελαϊνί έστειλε και το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται σημειώνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. «Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό αλλά νιώθω καλά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Στο μεταξύ, τα κρούσματα στον αθλητισμό αυξάνονται καθώς θετικοί βρέθηκαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές της αγγλικής Πόρτσμουθ, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων παικτών των «πομπέι». Πρόκειται για τους Τζέιμς Μπόλτον, Άντι Κάνον, Σον Ράγκετ και Χάτζι Εμνογκά, οι οποίοι έχουν τεθεί σε καραντίνα, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας που αγωνίζεται στη League One.

T

ΚορονοϊόςΜαρουάν ΦελαϊνίΠόρτσμουθ