Τεχνολογία|11.12.2020 16:23

Twitter: Αυτές ήταν οι 5 αναρτήσεις του 2020 με τα περισσότερα likes

Newsroom

Το Twitter έδωσε πριν από λίγες ώρες τη λίστα των αναρτήσεων που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes μέσα στο 2020. Μέσα στις 5 δημοφιλέστερες αναρτήσεις οι δύο αφορούν θανάτους δύο προσωπικοτήτων του θεάματος και του αθλητισμού που συγκλόνισαν τον πλανήτη.  

Δημοφιλέστερη ανάρτηση στο Twitter ο ξαφνικός θάνατος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν, πρωταγωνιστή των ταινιών «Black Panther» και «Get on Up» τον Αύγουστο του 2020 προκάλεσε τεράστια θλίψη σε εκατομμύρια λάτρεις των ταινιών του σε όλο τον πλανήτη. Το ίδιο φυσικά συνέβη και με τον θάνατο του σπουδαίου σταρ του NBA και των Los Angeles Lakers Kobe Bryant, που έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και ακόμα 7 άτομα. Το συλλυπητήριο Tweet του Μπαράκ Ομπάμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Kobe βρίσκεται στις δημοσιεύσεις με τα περισσότερα likes.

Την πεντάδα συμπληρώνει το πανηγυρικό tweet της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ, μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στον γράφει «Τα καταφέραμε», αλλά και του Andy Milonakis που συγχαίρει τους αμερικανούς αστροναύτες που έφυγαν από τη Γη μέσα στο καταστροφικό 2020, αλλά και η ανάρτηση του Μακόλεϊ Κάλκιν («Μόνος στο Σπίτι») όταν έγραψε στο Twitter με αφορμή τα γενέθλιά του: «Παιδιά, θέλετε να νιώσετε γέροι; Έγινα 40 χρονών».

Δείτε αναλυτικά τα 5 κορυφαία tweets της χρονιάς:

T
T
T
T
T

Twitter