Τεχνολογία|17.05.2021 17:14

Viber και ethnos.gr κυκλοφορούν το επετειακό stickers pack για το 1821

Newsroom

To 2021 αποτελεί έτος ορόσημο για τη χώρα μας καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τη δημιουργία του ελληνικού έθνους. Πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για να γιορτάσουν το σημαντικό γεγονός.

Το ethnos.gr  σε συνεργασία με το Viber -μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως και νούμερο ένα στην Ελλάδα-  συμμετέχουν στην επέτειο της ιστορικής αυτής στιγμής. Εφορμούμενοι από την έννοια της λέξης «ΕΘΝΟΣ» δημιούργησαν και κυκλοφορούν αποκλειστικά, ένα sticker pack με θέμα το 1821. Το πακέτο αποτελείται από 20 αυτοκόλλητα με υπέροχα σκίτσα από την πένα του Χρήστου Ζωίδη και διασκεδαστικές ατάκες που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας επικοινωνία.

Κατεβάστε ΕΔΩ τα αυτοκόλλητα δωρεάν και δώστε ελληνικό χρώμα με επαναστατικό χαρακτήρα στις συνομιλίες σας! Επιπλέον, μπορείτε να γίνετε μέλος ΕΔΩ στο ταχέως αναπτυσσόμενο community του ethnos.gr για να αλληλεπιδράτε και να  λαμβάνετε σημαντικές ενημερώσεις.

Τιμήστε την Ελληνική Επανάσταση και απολαύστε ατέλειωτο, διασκεδαστικό texting με τη νέα digital διαδραστική εμπειρία που σας προσφέρει το ethnos.gr!

1821Επανάσταση 1821viber