Τεχνολογία|23.07.2021 11:01

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Αφιερωμένο στο κορυφαίο γεγονός το Doodle της Google

Newsroom

Στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Με αφορμή τη μεγάλη διοργάνωση, το Google Doodle εμπνέεται από τους Αγώνες και τιμά το παγκόσμιο γεγονός.

Μια εικόνα αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Google, «τις επόμενες εβδομάδες, ενωθείτε με την αθλήτρια “Lucky”, καθώς εξερευνά το Doodle Champion Island, δηλαδή έναν κόσμο γεμάτο με επτά μίνι παιχνίδια, θρυλικούς αντιπάλους, δεκάδες τολμηρές αναζητήσεις και μερικούς νέους (και παλιούς) φίλους».

Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό, η εν λόγω προσπάθεια της Google πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του ιαπωνικού στούντιο animation, «Studio 4°C».

Τι θα δούμε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Υπενθυμίζεται ότι η Τελετή Έναρξης θα είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα και πολύ πιο απλή από τις προηγούμενες διοργανώσεις για να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της νόσου COVID-19, στην οποία θα γίνει και αναφορά.

Ακόμα, ένα τμήμα της Τελετής Έναρξης θα είναι αφιερωμένο στα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι του 2011, που οδήγησαν στην πυρηνική καταστροφή της Φουκουσίμα, με απολογισμό τον θάνατο σχεδόν 18.500 ανθρώπων.

Όλες οι ειδήσεις

Εμβόλιο - Κικίλιας: 20 ευρώ στους γιατρούς για εμβολιασμό στο ιατρείο και 50 εάν πηγαίνουν κατ' οίκον

Φωτιά στο Μάτι: H 2η πιο φονική πυρκαγιά του 21ου αιώνα, πυροθύελλα κατηγορίας 7

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Ανοίγουν ξανά άρον άρον κλίνες covid – Πυρετός στα νοσοκομεία για το 4ο κύμα

Φωτιά στο Μάτι-Τρία χρόνια: Οι νεκροί περισσότεροι και πυρόπληκτοι στο δρόμο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021googleGoogle doodleΟλυμπιακοί Αγώνες ΤόκιοΤόκιο 2020