Έλον Μασκ: Μια ανάσα από το deal για το Twitter - «Κλείνει μέχρι Παρασκευή»
NewsroomΑποφασισμένος να «κλείσει» την πολύπαθη συμφωνία του με το Twitter μέχρι την Παρασκευή, δήλωσε ο Έλον Μασκ, σε τηλεδιάσκεψη που είχε νωρίτερα με τραπεζίτες που χρηματοδοτούν την εξαγορά. Την πληροφορία μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.
Ο ρόλος των τραπεζών είναι κομβικός για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δεδομένου πως χρηματοδοτούν μεγάλο μέρος του τιμήματος των 44 δισ. δολαρίων του deal.
Θυμίζουμε πως ο Μασκ είχε κάνει πίσω από την εξαγορά επικαλούμενος την ύπαρξη ψεύτικων λογαριασμών στην πλατφόρμα που μειώνουν τη δυναμικότητα της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το Twitter να κινηθεί νομικά εναντίον του θέλοντας να τον αναγκάσει να υλοποιήσει τη συμφωνία.
Τελικά το δικαστήριο δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς το αφεντικό της Tesla άλλαξε και πάλι γνώμη και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συμφωνία, στα 44 δισ. δολάρια, όπως είχε συμφωνηθεί.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
- Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου
- Περιστέρι: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον σύζυγό της
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 20χρονης Χριστίνας - Καταγγελίες για 10 ασθενοφόρα στο πάρτι