Τεχνολογία|13.12.2022 17:00

Νέα γκάφα ολκής από το Twitter: Διαμαρτυρία του νορβηγικού ΥΠΕΞ – Επισημαίνουν τη χώρα ως Νιγηρία

Newsroom

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα για το Twitter, από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια του Έλον Μασκ.

Μετά την αποχώρηση δεκάδων εταιρειών και superstar influencers, από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, την επιστροφή του «εξόριστου» για διασπορά fake news πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και το φιάσκο με τις συνδρομές στους επαληθευμένους λογαριασμούς, τώρα και οι επίσημοι λογαριασμοί φορέων της Νορβηγίας, διαμαρτύρονται καθώς, σε ένα απρόσμενο μπέρδεμα, το Twitter τους καταχωρεί ως προερχόμενους από τη Νιγηρία.

Το υπουργείο εξωτερικών της Νορβηγίας εξέφρασε τη διαμαρτυρία του προς την πλατφόρμα την Τρίτη (13/12) καθώς, τόσο ο λογαριασμός του πρωθυπουργού της χώρας, Jonas Gahr Stoere, όσο και αυτός του υπουργού εξωτερικών, Anniken Huitfeldt, χαρακτηρίστηκαν ως κυβερνητικοί οργανισμοί της Νιγηρίας από τις υπηρεσίες υποστήριξης του Twitter.

«Όσο κι αν απολαμβάνουμε τις διμερείς σχέσεις και την αλφαβητική μας γειτνίαση...»

«Αγαπητή @TwitterSupport, όσο κι αν απολαμβάνουμε τις άριστες διμερείς μας σχέσεις και τη στενή αλφαβητική μας γειτνίαση με τη Νιγηρία, θα εκτιμούσαμε πολύ αν μπορούσατε να μας επισημάνετε ως Νορβηγία», έγραψε το νορβηγικό ΥΠΕΞ στον επίσημο λογαριασμό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝορβηγίαΝιγηρίαΈλον ΜασκTwitterειδήσεις τώρα