Τεχνολογία|14.09.2023 06:45

NASA: Αποκαλύπτει σημαντικά ευρήματα για ιπτάμενα φαινόμενα αγνώστου ταυτότητας

Newsroom

Σήμερα Πέμπτη στις 17.00 ώρα Ελλάδας η NASA θα αποκαλύψει τα ευρήματα μιας έρευνας που διεξήγαγε για τα ΑΤΙΑ. Την έρευνα διεξήγαγε μια ανεξάρτητη επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από αεροναυπηγούς και ειδικούς δεδομένων και με επικεφαλής τον αστροφυσικό David Spergel. 

Περίπου 30 λεπτά πριν ξεκινήσει η ενημέρωση, η NASA θα δημοσιεύσει την πλήρη έκθεση της ομάδας στο διαδίκτυο για να τη διαβάσει το κοινό.

Στόχος της ομάδας ήταν να «εξετάσει τα UAP με επιστημονική προοπτική και να δημιουργήσει έναν οδικό χάρτη για το πώς να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα και εργαλεία της επιστήμης για να αυξήσουμε την κατανόησή μας για τα UAP».

«Σύμφωνα με τις αρχές της NASA για διαφάνεια και επιστημονική ακεραιότητα, αυτή η έκθεση θα κοινοποιηθεί δημόσια. Όλα τα δεδομένα της NASA είναι διαθέσιμα στο κοινό – λαμβάνουμε αυτή την υποχρέωση στα σοβαρά – και τα κάνουμε εύκολα προσβάσιμα για οποιονδήποτε να τα δει ή να τα μελετήσει», δήλωσε πέρυσι όταν ανακοινώθηκε η διενέργεια της μελέτης, ο Daniel Evans, βοηθός αναπληρωτής διαχειριστής για την έρευνα στη Διεύθυνση Επιστημονικής Αποστολής της NASA.

NASAειδήσεις τώραΑΤΙΑεξωγήινη ζωή