Τεχνολογία|25.09.2019 16:18
Αυτό το ρομπότ είναι καλύτερος σουτέρ από τον Στεφ Κάρι (vid)
NewsroomO Στεφ Κάρι, ο Στιβ Νας και ο Ρέι Άλεν είναι χωρίς αμφιβολία τρεις από τους καλύτερους εκτελεστές ελευθέρων βολών (και όχι μόνο) στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ. Κανένας όμως από τους παραπάνω σταρ του NBA δεν μπορεί να συγκριθεί σε αυτόν τον τομέα με το CUE.
Πρόκειται για ένα ανθρωποειδές ρομπότ, το οποίο κατασκεύασε η Toyota. Το CUE κατέρριψε κάθε ρεκόρ, καθώς ευστόχησε σε 2020 συνεχόμενα σουτ από τη γραμμή των ελευθέρων βολών,σε μια νέα καμπάνια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο το 2020.
Το ρομπότ χρησιμοποιεί ψηφιακή όραση και ραντάρ προκειμένου να «αντιλαμβάνεται» που βρίσκεται το καλάθι και οι κινήσεις του πραγματοποιούνται χάρη σε εξελιγμένους μαθματικούς αλγορίθμους.
Διαβάστε ακόμη
- Στεγαστική προσιτότητα υπό πίεση: Διαρθρωτικές ανισορροπίες σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
- Αποκάλυψη NYT: Πώς θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ το Ιράν - Πού προσανατολίζονται τα πλήγματα
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου