Θέατρο|06.10.2020 14:29
Εθνική Λυρική Σκηνή: Αναστέλλονται οι παραστάσεις έως 12 Οκτωβρίου - Η ανακοίνωση
NewsroomΣε συνέχεια της ΚΥΑ η οποία προβλέπει παράταση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει την αναστολή των παραστάσεών της που είχαν προγραμματιστεί έως και τις 12 Οκτωβρίου 2020.
Συγκεκριμένα αναστέλλονται οι παραστάσεις της 10ης και της 11ης Οκτωβρίου της «Μαντάμα Μπαττερφλάι» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και οι παραστάσεις της 8ης και της 9ης Οκτωβρίου του «Europa» στην Εναλλακτική Σκηνή.
Τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις πιο πάνω παραστάσεις, προκειμένου να τους προταθεί επιστροφή των χρημάτων τους ή μεταφορά των εισιτηρίων σε άλλη ημερομηνία ή άλλη παραγωγή.
Διαβάστε ακόμη
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία