Θέατρο|04.10.2021 20:50

Alhambra Art Theatre: Πρεμιέρα με Χάρη Ρώμα, Μαρία Κορινθίου και «Ανθισμένες Μανόλιες»

Newsroom

Στο Alhambra Art Theatre (Θέατρο Αλαμπρα), με γνώμονα την τήρηση των κανόνων προστασίας των θεατών, των ηθοποιών και όλων των συντελεστών παραγωγής, ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, θα παρουσιαστούν οι παρακάτω παραστάσεις, για τη νέα θεατρική σεζόν 2021-2022:

Στην κεντρική σκηνή του Alhambra Art Theatre από τις 28 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή θ' απολαύσουμε την υπέροχη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» σε διασκευή – σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα. Μια κωμωδία για όλη την οικογένεια. Πρωταγωνιστούν: Χάρης Ρώμας, Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη, καθώς και οι Δημήτρης Μαχαίρας, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης και Μαρία Κοκολάκη.

Από τις 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:15, η Μαρία Κορινθίου για τρίτη χρονιά θα μας καθηλώσει με την ερμηνεία της στην παράσταση «Τζόρνταν» των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αιβάζη. Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία της Σίρλεϋ Τζόουνς, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, σε έναν σπαρακτικό μονόλογο που συγκαταλέγεται στους πιο σπουδαίους του θεάτρου, σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη.

Μαρία Κορινθίου

Από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 το γνωστό και αγαπημένο σε όλους θεατρικό έργο «Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού θα ανθίσει στην σκηνή του Alhambra art theatre. Παίζουν: Άννα Αδριανού – Ηρώ Μουκίου – Βάσω Γουλιελμάκη – Κατερίνα Μπιλάλη – Κρίστη Παπαδοπούλου – Εύη Δαέλη.

Το Alhambra Art Theatre (Θέατρο Αλαμπρα), είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα, τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.

Όλες οι ειδήσεις

Pandora Papers: Shakira, Claudia Schiffer και τα κέρδη των διάσημων από τις «χρυσές» offshore

Eric Burdon και Sting με φόντο την Ακρόπολη - Δύο θρύλοι σε μια «ιστορική» φωτογραφία

Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού - «Δεν μπορώ να το αποφύγω, είμαι χάλια»

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Λάμπρος σε κακή κατάσταση στη Λέρο - Αρραβωνιάζεται ο Μελέτης

Rami Malek για No Time To Die: «Ο James Bond είναι το σπίτι του Daniel Craig»

Μαρία ΚορινθίουΆννα ΑνδριανούΧάρης Ρώμας