ΣΕΗ: Δια βίου διαγραφή από το Σωματείο για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη
NewsroomΤη δια βίου διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση η οποία διήρκεσε για περισσότερες από 5 ώρες.
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με κεντρικό θέμα την οριστική τους διαγραφή από το Σωματείο, μετά από τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ.
Την απόφαση που έλαβαν τα μέλη του ΣΕΗ σχολίασε με ανάρτησή της στα social media η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού λέγοντας πως «σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τους ηοποιούς, και τον κλάδο γενικότερα. Στη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η δια βίου διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη, του Παύλου Χαϊκάλη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Σήμερα είναι μέρα χαράς, δικαίωσης, και ανάσας».
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»