Travel|12.08.2020 15:19

Σε μια χώρα γεμάτη «θησαυρούς» όπως η Ελλάδα το ταξίδι είναι απόλαυση με τις Διαδρομές της Νέας Οδού

Newsroom

Τα ταξίδια αποτελούν διαχρονικά ευκαιρίες για εξερεύνηση, ψυχαγωγία, διεύρυνση των οριζόντων μας. Και, τι καλύτερο, από το να βιώνει κανείς όλα τα παραπάνω, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, μια χώρα γεμάτη από «θησαυρούς»; 

Η «Νέα Οδός», που έχει ως στόχο να αποτελεί τον καλύτερο δυνατό συνταξιδιώτη, δημιούργησε την ιστοσελίδα Διαδρομές η οποία είναι αφιερωμένη στα κρυμμένα μυστικά, τα μνημεία, τις παραδόσεις και τα αξιοθέατα των περιοχών που συνορεύουν με τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η εταιρία. (Ιόνια Οδός και Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση Αττικής έως και Ράχες Φθιώτιδας)

Το  neaodos.gr/tours αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία, καθώς κάθε επισκέπτης απλά με ένα κλικ, βρίσκει εκεί τον προσωπικό του... ξεναγό!  200 αξιοθέατα και 538 ιστορίες είναι στη διάθεσή όλων απλά με ένα κλικ! Κάθε αξιοθέατο παρουσιάζεται με εικόνες, άγνωστες ιστορίες ακόμα και ηχητικά αρχεία,  που αποκαλύπτουν μύθους, έθιμα και παραδόσεις.

Τζουμέρκα
Δελφοί
Φιλιππιάδα

Να σημειωθεί ότι το neaodos.gr/tours είναι πλήρως προσαρμόσιμο και σε συσκευές κινητών, για ακόμη μεγαλύτερη χρηστικότητα και ευκολία. Άρα επιλέγοντας τον προορισμό και το αξιοθέατο μπορείς όταν το επισκεφθείς να έχεις πραγματικά δίπλα σου τον προσωπικό σου ξεναγό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προορισμοί όπως η Εύβοια, ο Παρνασσός, οι Θερμοπύλες, οι ακτές της ανατολικής Φθιώτιδας, καθώς και η Ναυπακτία, το Μεσολόγγι, ο Αμβρακικός κόλπος, η Πάργα, τα Σύβοτα, τα Τζουμέρκα, τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια, η Δωδώνη περιλαμβάνονται στις Διαδρομές! Ζούμε σε μια χώρα γεμάτη θησαυρούς! Ας τους ανακαλύψουμε.

Ιωάννινα
Βόνιτσα
ταξίδιΝέα Οδόςδιόδια