Travel|26.03.2023 18:45

Από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο οδικώς σε 56 ημέρες... χωρίς να πιάσεις καν τιμόνι!

Newsroom

Ινδική εταιρεία ψυχαγωγίας προσφέρει τη δυνατότητα σε ταξιδιώτες να περάσουν δύο μήνες ταξιδεύοντας oδικώς σε όλη την Ευρώπη χωρίς όμως να...πιάσουν τιμόνι!

Σύμφωνα με το CNN, η «Adventures Overland», παρέχει αυτή την δυνατότητα σε όλους όσοι θέλουν να διασχίσουν την γηραιά ήπειρο σε 56 ημέρες, με την βοήθεια ενός ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου.

22 χώρες με... 24.300 δολάρια!

Το ταξίδι των 56 ημερών και των συνολικά 12.000 χιλιομέτρων κοστίζει 24.300 δολάρια ανά επιβάτη, όπως ανακοίνωσε η ινδική εταιρεία.Το «πακέτο» περιλαμβάνει καθημερινό πρωινό, μαζί με 30 μεσημεριανά γεύματα και δείπνο, καθώς και διαμονές σε ξενοδοχεία (σε δίκλινο δωμάτιο).

Το πούλμαν ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη με τελικό προορισμό το Λονδίνο και οι 30 επιβάτες του θα μπορούν να επισκεφθούν συνολικά 22 χώρες.

Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν την διαδρομή περνώντας με φέρι στον Κόλπο της Φινλανδίας για να δουν από κοντά το Βόρειο Ακρωτήριο -το βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης- και να κάνουν μία μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος των νορβηγικών φιορδ.

Αν και για πολλούς το ταξίδι με λεωφορείο μπορεί να ακούγεται κουραστικό, η εταιρεία επισημαίνει ότι, το πούλμαν είναι ένα πολυτελές όχημα, σχεδιασμένο για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων».

Για όσους ενδιαφέρονται, το λεωφορείο που θα κάνει το μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο, αναχωρεί από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Αυγούστου και φθάνει στο Λονδίνο την 1η Οκτωβρίου!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚωνσταντινούποληΛονδίνοειδήσεις τώραταξίδια εξωτερικό