Travel|08.12.2018 13:00

9+1 τουριστικοί προορισμοί για τα Χριστούγεννα

Newsroom

Ευκαιρίες δεν υπάρχουν μόνο πολύ νωρίς. Υπάρχουν και πολύ αργά. Οπότε, ο καλός προγραμματισμός δεν σημαίνει αποκλειστικά και μόνο ότι μπορείτε να κλείσετε μήνες πριν τον χριστουγεννιάτικο προορισμό σας.

Με καλή στρατηγική και μικρή δόση ρίσκου υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για να περάσετε τις χριστουγεννιάτικες ημέρες στο Πήλιο, την Πράγα, το Παρίσι. Δείτε!

Μπάνσκο Βουλγαρίας: Σκι με αυστριακή συνταγή

Το Μπάνσκο βρίσκεται στη Νοτιοδυτική Βουλγαρία, στους πρόποδες του όρους Πίριν, σε υψόµετρο 936 µ., και τα τελευταία τουλάχιστον 15-20 χρόνια αποτελεί τον παράδεισο των σκιέρ στην περιοχή των Βαλκανίων.

Δείτε περισσότερα

Βερολίνο: Χριστούγεννα με στολίδια και παιχνίδια

Στην κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη με τα πάρκα, τις λίμνες και τα παλάτια αλλά και τα πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα, τα εντυπωσιακά κτίρια, σε μια πόλη χωρίς σύνορα, που φημίζεται για την καλλιτεχνική της αλλά και για τη νυχτερινή της ζωή.

Δείτε περισσότερα

Πήλιο: Η θάλασσα αγκαλιάζει το βουνό των Κενταύρων

Με επιβλητικά αρχοντικά, λιθόστρωτα καλντερίμια, δροσερές πλατείες, μαγευτικές παραλίες και καλό φαγητό, συνδυάζει χαλάρωση και περιπέτεια.

Δείτε περισσότερα

Παρίσι: Φώτα, λάμψη και γαλλική σαμπάνια

Πόλη λαμπερή, φαντασμαγορική, κοσμοπολίτικη, ερωτική, με φημισμένες λεωφόρους και πανέμορφες πλατείες, γραφικές γειτονιές, εντυπωσιακά μουσεία και εκκλησίες, όπερες και παλάτια.

Δείτε περισσότερα 

Πράγα: Η παραμυθένια «χρυσή πόλη»

Με τις πλατείες της, τις γέφυρες, τα κάστρα και τους επιβλητικούς ναούς, η Πράγα και κυρίως  η Παλιά Πόλη μαγεύουν με την ομορφιά της.

Δείτε περισσότερα 

Βιέννη: Κονσέρτα, ζάχερτορτε και αυτοκρατορικά παλάτια

Πόλη της μελωδίας, της όπερας και των παλατιών, των επιβλητικών ανακτόρων και των πανέμορφων κήπων, των φημισμένων δρόμων με τα επώνυμα καταστήματα και τα αριστοκρατικά βιεννέζικα καφέ.

 Δείτε περισσότερα

Χαλκιδική: Πανδαισία χρωµάτων και αρωµάτων

Μαγικές διαδροµές µέσα στο δάσος, µονοπάτια που οδηγούν σε δροσερές πηγές και ξωκλήσια, άνθη, µανιτάρια και η µυρωδιά του ξύλου να σιγοκαίγεται στο τζάκι! Γιατί Χαλκιδική δεν είναι µόνο «ήλιος και θάλασσα»!

Δείτε περισσότερα

Αράχωβα: Γιορτές, νυχτερινοί αγώνες και διασκέδαση

Γνωστή και ως η «Μύκονος του χειμώνα», η Αράχωβα, καλωσορίζει τους χειμερινούς της επισκέπτες, με μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις χειμερινού τουρισμού και νυχτερινούς αγώνες!

Δείτε περισσότερα

Ροβανιέμι: Χριστούγεννα στο χωριό του Άι Βασίλη!

Ολόλευκα τοπία, έλκηθρα να τα σέρνουν Χάσκι και πατινάζ στον πάγο στον πιο μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Δείτε περισσότερα

Δράμα: Καραβάκια και ευχές στη λίμνη των πηγών

Η πόλη «φοράει» τα γιορτινά και την παραμονή της πολιούχου της – της Αγίας Βαρβάρας-, τα παιδιά αφήνουν φωτισμένα καραβάκια στις πηγές, κάνοντας ευχές.

Δείτε περισσότερα

Χριστούγεννα