Travel|08.04.2020 18:00

Τόκιο: Φαντασμαγορικoί αγώνες σούμο και το ψηλότερο κτίριο του κόσμου

Newsroom

Ο Νίκος Κοκλώνης παρέα με τον Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγο του Νατάσα ταξίδεψαν στο Τόκιο, την παντοδύναμη μητρόπολη και μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο. Μαζί τους επισκέφθηκε το πανέμορφο αυτοκρατορικό παλάτι, τον ψηλότερο Πύργο στον κόσμο, το Tokyo Sky Tree, το περίφημο ηφαίστειο Φούτζι Γιάμα και το δάσος των αυτοκτονιών Aokigahara.

Ήπιαν το ποτό τους στα πιο περίεργα στέκια, γνώρισαν τις πιο μεγάλες αγορές με τους luxury οίκους μόδας, γεύτηκαν εκλεκτές νοστιμιές στην μεγαλύτερη ψαραγορά του πλανήτη. Κατόπιν, είδαν αγώνα σούμο και έμαθαν τα μυστικά της ιδιαίτερης εκπαίδευσης των μεγαλόσωμων αθλητών, ενώ κατόπιν βρέθηκαν σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην Disney.

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφίδα βρέθηκαν για πρώτη φορά στη «διαστημική» πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, που συνδυάζει την παράδοση με τις καινοτόμες τεχνολογίες και τη φουτουριστική αισθητική. Έκαναν μια βόλτα από το φημισμένο Kabukicho, τη γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια» με εκατοντάδες μπαρ, νυχτερινά κέντρα αλλά και «ροζ» ξενοδοχεία, όπου εντυπωσιάστηκαν με το street style των Ιαπώνων που εμπνέει τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του πλανήτη.

Δεν έχασαν φυσικά ευκαιρία να μετακινηθούν με το υπερσύγχρονο μετρό του Τόκιο.

  

ΙαπωνίαΤόκιοΝίκος ΚοκλώνηςOpen TV