Τηλεόραση|24.04.2020 12:14

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Να συναντηθώ με τον Κανάκη; Ούτε κατά διάνοια»

Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια εφ’ όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη απαντά για πρώτη φορά στον Αντώνη Κανάκη. Επίσης μιλά για την επαγγελματική του διαδρομή, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου και τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

Συνέντευξη Γιώργος Γιαννόπουλος: Η συμμετοχή στο «J2US» του Open, η αγάπη του για το τραγούδι, η καραντίνα και η καλλιτεχνική του διαδρομή

8 λέξεις αποκλειστικό: Χωρισμός Μάρκου – Ναυσικάς όταν η σειρά επιστρέψει στις οθόνες μας και μια καταγγελία σοκ για σεξουαλική παρενόχληση.

Ρεπορτάζ: Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών Έλενας Χριστοπούλου – Βίκυς Καγιά στο Instagram και οι ίντριγκες στην τελική ευθεία του «Master Chef»

Έξτρα ένθετο Life «Μένουμε σπίτι»

Πρωτομαγιά: Οδηγός κηπουρικής με 10 λουλούδια για να ομορφύνουμε το μπαλκόνι, πρωτότυπες συνταγές για πικ νικ στη βεράντα μας και 6 διαφορετικά smoothies που θα μας δώσουν ενέργεια και ευεξία. Ακόμη: Οι καλύτερες επιλογές στην tv για τα παιδιά, πρεμιέρες σειρών και ταινιών στη συνδρομική τηλεόραση.

Όπως κάθε εβδομάδα το αναλυτικό πρόγραμμα της εβδομάδας στην τηλεόραση και οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

Αντώνης ΚανάκηςΓρηγόρης ΑρναούτογλουTV Έθνος